Festival SpiritExpo


Četvrti po redu festival SpiritEXPO biće održan u subotu 26. novembra od 18 do 23 sata u Kulturnoj stanici Svilara, u organizaciji udruženja građanja „Spirit Pannonian”. Festival će kao i do sada obuhvatiti izložbeni prostor, radionice i umetnički program.

Cilj festivala SpiritEXPO je podizanje svesti o kvalitetu konzumiranog pića i tržišnoj prisutnosi kvalitetnih proizvodjača, kao i promocija društveno odgovorne konzumacije – što su ujedno i vrednosti udruženja-organizatora.

Predviđeno je minimum 6 štandova sa izlagačima jakih alkoholnih pića, kao 2 štanda sa promotivnim/NGO sadržajem. U okviru kafića (ili spoljnog prostora) biće obezbeđen štand sa hranom. Kao aktivacije tokom festivala predviđene su: glasanje za najbolje piće u ponudi.

SATNICA:

19.00 Svečano otvaranje
20.00 Predavanje Rakijska reanimacija, Ilija Malović i Zoran Radoman,
21.00 Predavanje AKOV Rakija prezentacija 
22.50 Poslednja tura / Rezultati glasanja
23.00 Zatvaranje

Spirit Pannonian je klub ljubitelja jakih alkoholnih pića iz Novog Sada i trenutno jedini u Srbiji koji aktivno promoviše jaka alkoholna pića svih vrsta i bavi se prisutnošću visoko kvalitetnih domaćih i stranih destilata na tržištu, kao i društveno odgovornog konzumiranja.